Ønsker du personligtræning?

Du sætter målet - vi giver dig mulighederne for at nå det.

KONTAKT Vindt Fysioterapi

Trænere med fysioterapeutisk uddannelse og 10 års erfaring indenfor kost og træning

Sammen står vi stærkere​

Hos Vindt Physique er vi et stærkt hold bestående af fysioterapeuter, personlige trænere og kostvejledere.

Vi brænder for at hjælpe alle typer mennesker og nyder at kunne bruge vores viden til sikre vores klienters sundhed samt resultater.
Vores arbejdsglæde hænger tæt sammen med de mennesker vi hjælper i hverdagen. Det giver os en fantastisk energi at hjælpe vores klienter med at nå deres mål.

Under et forløb hos os kommer du aldrig til at stå på egne ben. Vi er med dig hele vejen, og kommer under hele forløbet til at have jævnlig kontakt, for at sikre dig de bedste resultater.

Stor ekspertise - helt nede på jorden

Hos Vindt Physique er vi nogle gutter som er helt nede på jorden og altid møder vores klienter i øjenhøjde og lytter til deres behov.

Vores træningskoncept 100% centreret omkring resultater og gensidig tillid. Vores klienter vælger os fordi vi tilbyder reel viden og erfaring omkring krop, kost og fysiologi. Og de bliver hos os på grund af synlige og målbare resultater.

Det er altid muligt at tilkøbe personlig træning til alle vores forløb. Vi holder til på Islandsgade 12, 5000 Odense C. Alle personlige træninger vil foregå i CSS Fitness.

Vores succes måles udelukkende på din!

Online coaching - træn hvor du vil!

Personligt træningsprogram

Ud fra dine mål og behov sammensætter vi et træningsprogram som passer specifikt til dig. Træningen skal både være sjov og resultatorienteriet.

Skræddersyet kostplan

Kostplanen bliver sammensat ud fra din hverdag, mål og ønsker. Kostplanen er fyldt med spændene og lækre madretter som der jævnligt skiftes ud i efter behov. Kostplanen bliver altid tilpasset dit liv. Det er ikke dit liv som skal tilpasses kostplanen.

Ugentlige opdateringer

Hver uge ligger du opdateringer op på din personlige side, så både du og vi kan følge med i din udvikling på nært hold. Vi retter til ud fra dine opdateringer. På den måde sikre vi os konstant fremgang mod dit mål!

Support

24/7 online support. Dvs du kan kontakte os alle ugens 7 dage og kan altid forvente hurtigt svar. Tæt og personlig kontakt er alt afgørende for et succesfuldt forløb.

Er du klar på at springe ud i det?

Du kan forvente et team af trænere som virkelig brænder for det de laver og bruger al den nødvendige tid på den enkelte klient, så vi i fællesskab sikre de bedste resultater.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så tøv ikke med at udfyld vores kontakt formular. Vi kan tage en fuldstændig uforpligtende snak omkring dine muligheder her hos os. Vi glæder os til at høre fra dig!