Vindt Fysioterapi hjælper dig med at genskabe funktion samt fjerne smerter i muskler og led

Akupunktur benyttes til at behandle mange forskellige smertetilstande i muskler og led. Det bruges bl.a. ved hold i nakken, smerter i ryggen og lænden, spændingshovedpine/migræne, tennisalbue/golfalbue og generelt opsændt muskulatur. Akupunktur skaber ofte hurtige og effektive resultater. 

Cupping

Cupping er et godt alternativ til akupunktur. Det virker som dybdegående massage, der fremmer blodcirkulationen og fjerner affaldsstoffer fra musklerne. Det benyttes til ledsmerter, muskelspændinger, skinnebensbetændelse, løberknæ, spændingshovedepine/migræne og meget mere.  

EMS/TENS

TENS er velegnet til behandling af smerter i knogler, muskler og led samt nervesmerter. Det kan både bruges til akutte og kroniske smerter. EMS bruges til at behandle ømme og opspændte muskler over hele kroppen. Yderligere kan det benyttes til genoptræning af svag muskulatur.

Fysioterapi Odense

IASTM (Scraping eller Graston)

IASTM er en særlig teknik som mobiliserer og blødgør bindevævet samt fjerner hæmmende arvæv. Samtidig øges blodcirkulationen og dysfunktioner i bindevævet elimineres. Benyttes bl.a. ved smerter i ankel, knæ, ryg, nakke og albue. Det er særligt effektivt ved muskelopbyggende sport og kan øge resultater i træningen.

Odense Fysioterapi

Kinesiotape

Kinesiotape anvendes som smertelindring, eller som støtte ved genoptræning. Tapen stimulerer særlig muskelaktivitet og får bestemte muskler mere i arbejde. Det fjerner affaldsstoffer og øger restitutionen. Det kan bl.a. benyttes ved smerter i skulder, ryg, nakke samt ved skinnebensbetændelse og springerknæ.  

Sportsmassage

Sportsmassage kan både være behandlende og forebyggende. Hvis du fx har et hårdt fysisk arbejde eller træner meget, vil du uden tvivl have gavn af denne form for behandling. Sportsmassage afhjælper muskelspændinger, via dybdegående tryk, og kan benyttes over stort set hele kroppen.  

Sygeforsikring Danmark

Medlemmer af gruppe 1, 2 eller 5 hos sygeforsikring “danmark”, får tilskud til fysioterapeutisk behandling og træning. Du behøver ingen henvisning fra din praktiserende læge.